Boban presenteert O.P. De Liefde

Cabaretier Boban Benjamin Braspenning presenteert woensdag 1 maart de tweede editie van O.P. De Liefde. Met deze keer in de line-up: Deborah, David van Rosmalen, Wessel Meijering, Luuk Weggemans en Devin Hillenius.

De vrienden van David van Rosmalen vinden het ‘heel knap’ hoe hij altijd vrolijk door het leven huppelt en hoe hij er telkens voor kiest het goud te zien in de gigantische bergen stront die men het leven noemt. Maar David vraagt zich af in hoeverre hij anders had kunnen kijken en of hij echt verantwoordelijk kan worden gehouden voor wie hij is geworden en wat hij doet. Met een beetje muziek en een veel woorden neemt hij het publiek mee op deze filosofische zoektocht. 

Wessel Meijering studeerde rechten omdat hij dacht strafrechtadvocaat te moeten worden. Eenmaal in de rechtszaal werd hem snel duidelijk dat niemand daar zat te wachten op iemand die toffe verhalen komt vertellen… Nu gaat hij met dezelfde overtuiging, overgave en bluf de toneelplanken op. Daar voelt hij zich op z’n plek. Wessel brengt zichzelf graag in oncontroleerbare situaties waarin ‘iets nieuws’ kan ontstaan. Dat deze speelse zoektocht interessante uitkomsten oplevert is te zien aan de ruim veertig zelf georganiseerde open(lucht) optredens en de verschillende viral video’s die hij inmiddels op zijn naam heeft staan. Op de toneelschool leert hij nu de fijne kneepjes van het acteursvak.

Devin Hillenius staat sinds kort op het podium met stand-up. Na jarenlang onvoorbereid op het podium te hebben gestaan met improv-comedy, wilde hij zich nu eens wél voorbereiden. In zijn comedy kijkt hij kritisch naar de wereld, maar vooral naar zichzelf. Hij laat zich verwonderen en neemt het publiek daar graag in mee.

Na een turbulente tijd pakt iedereen de draad weer op. Zo ook Luuk Weggemans. Maar het leven van een 25-jarige, vrijgezelle jonge man in Amsterdam is allesbehalve rustig. Luuk is comedian, zanger, schrijver en acteur. Hij studeerde eerder dit jaar af aan de Koningstheateracademie voor Kleinkunst & Cabaret in Den Bosch.

DEBORAH is een kleinkunstenares die het leven door middel van muziek beschouwt, bewondert en bevraagt. Gekenmerkt door haar geëngageerde teksten, elektronische sounds en sfeervolle melodieën met rake zinnen tussendoor. Ze bracht in 2020 haar voorstelling En toen werd ik wakker uit als vierdelige podcastserie, uitgebreid met een bonusaflevering vanuit De Kleine Komedie en haar debuut EP Wakker. In haar voorstelling Zo bedoelde ik het niet neemt ze op humoristische wijze de tijdsgeest onder de loep.