Herberg De Liefde brengt licht en warmte

Theater de Liefde laat zich niet ontmoedigen door de nieuwe coronaregels! Natuurlijk gaan we ons er netjes aan houden, maar binnen de lijntjes gaan we kleuren wat we kunnen. Daarom presenteren we: Herberg De Liefde. Alles gaat dicht, maar in De Liefde brandt licht!

De zaal wordt versierd. Topgitarist en kerstliefhebber Ronald Schmitz verzorgt samen met huisbespelers Mylou Frencken en Gerrie Hondius een programma vol liedjes, zandtekeningen, kerstwarmte en kerstgeknutsel. Een aantal beestjes komt voordragen uit eigen werk. De kwaliteit en de gemoedelijkheid die u van hen gewend bent.

Gerrie en Mylou ontvangen een aantal verrassingsgasten om de feestvreugde te vergroten. Wie dat zijn? Het zou geen verrassing zijn als we dat verklappen…

Herberg De Liefde is te zien op 11, 12, 18 en 19 december om 14.00 uur. We hebben per middag slechts plek voor 40 bezoekers (eenderde van onze capaciteit), dus wees snel. Op is op! Kaarten zijn vanaf zaterdag 4 december 10.00 uur te koop via de agenda op deze website.