De Liefde brengt veel moois in september

Vanaf het eerste weekend van september gaan we los in De Liefde! Heb je onze programmering voor september al gezien? Na het openingsweekend maken we ruim baan voor onder anderen Kiki Schippers, Erik van Muiswinkel, Thijs van de Meeberg, Jasper van der Veen, Patrick Nederkoorn, en het duo Mylou Frencken en Dorine Wiersma. 

Erik van Muiswinkel eert een honderdjarige. Heinz Polzer was een van die zeldzame artiesten ‘zonder wie alles anders was geweest’. (Jeroen van Merwijk). De Nederlandse kleinkunst, zelfs de Nederlandse taal waren zonder de hilarische verschijning van woordtovenaar Drs. P (1919-2015) beslist niet dezelfde geweest. Buigt Allen Mee Voor Drs. P is een voorstelling op de Schaal van P: intiem, ironisch, verwarrend en om te huilen van het lachen. 

Meer dan mogelijk is het derde soloprogramma van Thijs van de Meeberg. ‘Thijs van de Meeberg plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft’, schreef Theaterkrant over zijn vorige programma.

Mylou Frencken en Dorine Wiersma hebben het niet gemakkelijk gehad. Hun mannen liepen weg, hun eieren bakten aan en ze verloren kapitalen. Maar in Waagstukken zetten ze hun schouders eronder. Hen krijg je niet meer klein.

In Hoogtij vraagt Patrick zich af of wij Nederlanders droge voeten gaan houden. Moeten we onze poldergrond ooit verlaten? En wordt Duitsland dan ons stiefvaderland? Een grappige en bitterzoete voorstelling over klimaatverandering, grenzen, dijken, verhuizen en Frau Antje.

September wordt zo een topmaand in De Liefde. Koop je kaarten via onze agenda: http://theaterdeliefde.nl/agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *