Four Drags and a Funeral in De Liefde

De acteurs van Productiehuis De Verbinding spelen eind mei in Theater De Liefde hun toneelstuk Four Drags and a Funeral. In het stuk reizen vier Amsterdamse dragqueens af naar het Zeeuwse plaatsje Biggekerke. Het vijfde lid van hun theatergroep is overleden en zij hebben hem iets beloofd: hij gaat als de Bingokeizerin van Amsterdam het graf in. 

Hiervoor moeten ze de nacht voor de begrafenis inbreken in de dorpskerk, maar ach. Het is ook gewoon een briljant idee! Eenmaal ter plaatse blijkt het allemaal niet zo eenvoudig als gepland. Vooral wanneer de moeder van de overledene de kerk binnenwandelt.

De razendsnelle komedie van schrijver Jos Ahlers over familie, liefde, loyaliteit, religie en bingo, lijkt wel voor alleen maar uitverkochte zalen te spelen. In Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch en eerder al in Haarlem, zorgde het vrolijk stuk voor een feel-good avondje uit. En nu dan voor de allerlaatste serie shows in het Haarlemse theater. “Maar zeg nooit nooit,” lacht producent en acteur Hans Goes. “De vraag naar dit stuk is steeds zo groot, dat we nooit weten wat de toekomst ons brengt!

Te zien op 31 mei, 1, 2 en 3 juni. Koop hier je kaarten.