Haarlem Vinyl Festival in De Liefde

In samenwerking met de Haarlem Blues Club presenteert Theater De Liefde tijdens de eerste editie van het Haarlem Vinyl Festival maar liefst 2 fijne bands op zondagmiddag 1 oktober: Them Peckin’ Boys én Barn & Belle. Een middag voor liefhebbers van roots, americana, blugrass, folk en country!

Het Haarlem Vinyl Festival is een paradijs voor vinylliefhebbers en muziekfanaten! Dit driedaagse evenement barst van de activiteiten, optredens en ontdekkingen die allemaal draaien om de liefde voor vinyl.

Barn & Belle is een americana- en roots-duo uit het zuiden van het land. Niet zomaar een duo, Barn & Belle waren begin dit jaar halve finalisten tijdens de International Blues Challenge in Memphis, Tennessee en stonden onder andere in het voorprogramma van old-time americana singer-songwriter Pokey LaFarge. Denk bij Barn & Belle aan close-harmony begeleid op een arsenaal aan country- en folk instrumenten.

Them Peckin’ Boys is een vierkoppige bluegrass-, folk- en country-band uit Haarlem. De bezetting met
gitaar, twee banjo’s, basgitaar en vier zingende bandleden zorgt voor een bijzonder en gevarieerde show. Van snelle opzwepende dansmuziek tot gevoelige ballads en alles er tussenin. De band brengt eigen muziek maar ook (bekende) covers. Them Peckin’ Boys bestaat uit: Hugo van der Voort (zang en banjo), Quentin Dean (zang en (slide)gitaar) Joe Reinders (zang en basgitaar) en Wouter Swaalf (zang en banjo).

Zondag 1 oktober, 15.30 uur.

Koop hier je tickets!