Halvefinalisten Cameretten Festival

De halvefinalisten van Cameretten Festival 2023 zie je op 15 en 16 november in De Liefde. Op weg naar de finale spelen ze tijdens deze tournee try-outs van hun acts.

Op 15 november zie je in De Liefde: Yannick Joos, Molly en Esmee en Frank Schäfer. Presentator is Selma Visscher. Op 16 november ontvangen we Doris Bagijn, Daveson Igantia en BRO’S. Presentator is dan Daan van der Hoeven.

Hilarische grappen, herkenbare typetjes, ongemakkelijke sketches en muzikale juweeltjes: tijdens de try-out tour komt van alles voorbij. Alsof je een rondreis maakt met de leukste, nieuwe cabaretiers en stand-up comedians als jouw reisleiders. Laat je verrassen door het kersverse cabarettalent van Cameretten. En jij kunt voortaan zeggen: ‘Ik was er als eerste bij voordat ze stadions uitverkochten.’

Cameretten ontdekt sinds 1966 de echte cabaretparels van de Nederlandse podia. Deze cabaretiers straalden eerder op het podium van Cameretten en hebben het pad vrijgemaakt voor een nieuwe generatie aanstormend talent: Brigitte Kaandorp, Plien en Bianca, Theo Maassen, Richard Groenendijk, Ronald Goedemondt, Daniël Arends, Jandino Asporaat, René van Meurs, Patrick Laureij, Alex Ploeg, Janneke de Bijl, Andries Tunru en vele anderen.

Tickets koop je hier.