Jochem Myjer komt naar De Liefde!

Jochem Myjer begint binnenkort met try-outs van zijn nieuwe programma Net alsof. In eerste instantie speelt hij alleen in kleine zalen door het hele land. Dinsdag 28 maart is hij te zien in De Liefde! De kaarten voor deze voorstelling zijn inmiddels uitverkocht.

Jochem Myjer deed in 1997 mee aan het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij is twintig jaar en wint er met Geen Gemyjer de Eerste Prijs. Reden voor Jochem om zijn studie op te geven en zich volledig op theater te richten. In 1998 staat hij met zijn eerste avondvullende show Gegabber in het theater en gaat hier twee jaar lang mee door het land. Met zijn daarop volgende shows AdéhadéYeee-Haa! en De Rust Zelve verwerft hij steeds meer faam.

Halverwege de try-outs van zijn show Even Geduld Aub! (2011), wordt er bij Jochem een tumor in zijn ruggenmerg ontdekt. Na een zware operatie revalideert hij een jaar lang. In 2012 staat hij gelukkig weer gezond op het podium. Niet lang daarna gaat Even Geduld Aub! alsnog in première en wordt de voorstelling overladen met lovende recensies. Wegens grote vraag speelt Jochem deze tot 2015 in de theaters. 

Zijn laatste show Adem in, adem uit is vanaf september 2016 ruim 300 keer in het hele land te zien. Jochem sluit de tournee af met zijn honderdste optreden in Carré, waar ook de televisieregistratie plaatsvindt. Het afgelopen jaar was Jochem met sabbatical en niet in het theater te zien.