Kom woensdag naar Kapsalon De Liefde

Theater De Liefde wordt woensdag 19 januari omgetoverd tot een kapsalon, waarin onder anderen Brigitte Kaandorp, Niki Jacobs, Lucretia van der Vloot, Boban Braspenning en Ro Kraus je een geweldige middag zullen bezorgen!

Kapsalon Theater is een ludieke actie waarbij je naar andermans knipbeurt kijkt en tegelijkertijd wordt getrakteerd op geweldige optredens. Het theater wordt omgebouwd tot kapsalon waarvoor je een afspraak kunt maken.

De artiesten treden op in onze kapsalon omdat zij dat in het theater niet mogen. En dat alles binnen de toegestane maatregelen die ook in de kapsalons gelden: toegang op vertoon van een QR-code, op anderhalve meter en mét mondkapjes. Met deze ludieke actie vraagt De Liefde, net als vele andere theaters in het land, aandacht voor de noodzaak om zo snel mogelijk de theaters te openen én laten wij zien dat dit op een veilige manier kan.

Wil je ook naar Kapsalon Theater en wachten op een knipbeurt, reserveer dan nu een stoel in de wachtruimte van onze kapsalon! Je kunt je plek reserveren via de Agenda op deze website.