Muzikaal cabaret: De Bob Stroop Show

Theater De Liefde presenteert: De Bob Stroop show; een unieke muzikale cabaret show die is gegrondvest op 3 belangrijke pijlers: communicatie, verbinding en improvisatie. Bekijk hier een voorproefje.

Hoe verstaan wij elkaar met noten? Is de beleving van muziek universeel? Wie bepaalt wat een oorwurm is? Wat voor zin heeft onzintaal in onze communicatie? Draagt collectief neuriën bij aan verbinding?

Gastheer Bob Stroop zelf stelt zich open en zoekt daarmee verbinding. Wie ben je, waar ben je trots op, waar ben je bang voor. Er wordt een raad-de-tune-kwis gespeeld, een TedTalk gelanceerd, kicks-voor-niks beleefd, een mantra gezongen en nog veel meer. Je wordt hierbij als publiek gekieteld en in de watten gelegd maar ook uit de tent gelokt en opgefokt om mee te doen.

Rob Stoop heeft als pianist / accordeonist een grote staat van dienst. Hij speelde met oa Orkater, Loes Luca, La Luna, Brigitte Kaandorp, Wende Snijders en Harry Sacksioni. Dit seizoen toert hij met Gerard Alderliefste & Friends en met Marjolijn van Kooten in de theaters in Nederland.

Koop hier je kaarten.