Mylou, Gerrie en de Kunstlijn

Mylou en Gerrie zijn dit jaar de ambassadeurs van de Kunstlijn in Haarlem. Jaarlijks organiseert de Kunstlijn een toonaangevend evenement van én voor hedendaagse kunstenaars uit Haarlem en omstreken. 

In het kader van de Kunstlijn spelen zij op 11 november in Theater De Liefde hun voorstelling Aanwaaien. Mylou Frencken, ‘de ongekroonde koningin van het kleinkunstlied’, zingt haar tedere en poëtische liedteksten in het duister. Zandtekenares Gerrie Hondius laat er ter plekke magische tekeningen bij ontstaan. Samen met de klanken van topgitarist Ronald Schmitz schotelt dit trio u levende videoclips voor.

Hondius en Frencken vertellen een verhaal over de breekbaarheid van mensen. Hun leven en liefde, hun moed om verder te gaan. Wat komt ons zomaar aanwaaien, waar moeten we hard voor vechten? Hoe houden we ons staande in een almaar wervelende wereld? Een betoverende, indringende, tegelijkertijd grappige voorstelling. 75 minuten lang kom je ogen en oren te kort, en daarna stap je gelouterd weer naar buiten.

Koop hier je kaarten.