Bestel kaarten

Over de liefde

In Theater De Liefde worden kleinkunst, cabaret, muziek en literaire voorstellingen geprogrammeerd en er is ruimte voor talkshows en kindertheater. Het theater heeft een verbindende functie in Haarlem en in de buurt en is bijvoorbeeld ook beschikbaar als repetitieruimte voor koren en amateurtoneelgezelschappen. Theater De Liefde is te vinden in de voormalige Begijnhofkapel in hartje Haarlem.

Stichting theater de liefde

Theater De Liefde in Haarlem wordt geëxploiteerd door het bestuur van Stichting Theater De Liefde. We zijn een stichting zonder winstoogmerk, eventuele opbrengsten worden geïnvesteerd in het bieden van kansen aan en begeleiden van jong kleinkunsttalent in Haarlem. Gerrie Hondius en Mylou Frencken zijn de vaste bespelers van het theater en vormen het Artistiek Team. De stichting wordt bijgestaan door een pool van vrijwilligers voor het runnen van het theater. Denk daarbij aan de begeleiding van artiesten, kaartcontrole, techniek​ en bardienst.

Het bestuur

Het bestuur van Stichting Theater De Liefde bestaat uit:
Anja Holleman - penningmeester
Simone Lensink - secretaris, PR & communicatie
Annemarie Waterhout - programmering

de stichting

Stichting Theater De Liefde
RSIN-nummer: 8615.67.249
KvK-nummer: 80145477
BTW-nummer: NL861567249B01

Locatie theater: Begijnhof 10, 2011 HE Haarlem

Contact
Telefoon: 06-25536278
Mail: info@theaterdeliefde.nl
Postadres: Begijnesteeg 1, 2011 RV Haarlem
 
Beloningsbeleid
Theater De Liefde is een stichting zonder winstoogmerk. Het bestuur ontvangt geen enkele vergoeding voor haar bestuurstaken.

Jaarverslag
Download hier het jaarverslag van Theater De Liefde over 2021.