Bestel kaarten

Bestuur & artistiek team: 

simone lensink

Simone  is journalist, tekstschrijver, communicatieadviseur, presentator en theaterliefhebber. Zij zet haar kennis en ervaring niet alleen in voor tijdschriften, websites en organisaties, maar ook voor een groot aantal culturele organisaties. Zo verzorgt zij marketing- en communicatie-activiteiten voor het fameuze try-out podium Open BAC in het Tobacco Theater, voor het klassieke ensemble Holland Baroque en voor de Noorderkerkconcerten in Amsterdam. Deze expertise en het culturele netwerk dat zij daarbij heeft opgebouwd, wil zij graag inzetten voor Theater De Liefde. Simone is secretaris van het bestuur van Stichting Theater De Liefde.

Contact: simone@theaterdeliefde.nl 

Annemarie waterhout

Annemarie is een theaterdier in hart en nieren. Ze werkte voorheen onder andere in de Kleine Komedie en is voorzitter van het bestuur van De Open BAC, het fameuze try out-podium in Amsterdam. Daarnaast heeft ze een passie voor talen en een ruime ervaring als redacteur, vertaler en schrijver. Ze werkt van Engels naar Nederlands en is gespecialiseerd in transcreatie van reclameteksten, slogans, radio- en tv-spots, advertenties, websites en brochures. Ze redigeert bovendien academische teksten, waaronder scripties en artikelen. Annemarie is verantwoordelijk voor de programmering van Theater De Liefde.

Contact: annemarie@theaterdeliefde.nl

mylou frencken

Mylou  (zangeres, liedschrijfster) treedt op in diverse samenstellingen. Zij speelt programma’s met Pieter Tiddens (o.a. De Rouwrevue), Dorine Wiersma (Waagstukken), Ronald Schmitz (Zinloos Zuchten) maar verzorgt ook muzikale talkshows in samenwerking met Frénk van der Linden (Frénk en Frencken). Frencken is dagelijks op tv te zien als de barvrouw in Het Mes op Tafel, en ging helemaal los in de galavoorstelling ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van de Haarlemse Stadsschouwburg (2018). Zij publiceerde in 2017 het boek Leven in het Lied, en koppelde daar een theatertour aan met vele gastartiesten, onder wie Kees Torn en Brigitte Kaandorp. ​Mylou is lid van het Artistiek Team van Theater de Liefde.

Contact: mylou@theaterdeliefde.nl