Bestel kaarten

Bestuur & artistiek team: 

Marnix langeveld

Marnix Langeveld

Marnix is naast jurist ook een cabaretliefhebber met een grote C. Praktisch opgegroeid in theater PePijn in Den Haag, waar hij om de hoek woonde, heeft hij daar de try-outs en voorstellingen van vrijwel alle kleine én grote artiesten gezien. Hij is afgestudeerd op de Buckler-affaire van Youp van ‘t Hek, waarmee hij ook de Nationale Scriptieprijs heeft gewonnen. En hoewel hij sindsdien een juridisch beroep uitoefent, heeft de theaterwereld altijd een warme plek in zijn hart gehouden. Als voorzitter staat hij de rest van het bestuur van Stichting Theater de Liefde met raad en daad terzijde. 

Contact: info@theaterdeliefde.nl

simone lensink

simone lensink

Simone  is journalist, tekstschrijver, communicatieadviseur, presentator en theaterliefhebber. Zij zet haar kennis en ervaring niet alleen in voor tijdschriften, websites en organisaties, maar ook voor een groot aantal culturele organisaties. Zo verzorgt zij marketing- en communicatie-activiteiten voor het fameuze try-out podium Open BAC in het Tobacco Theater, voor het klassieke ensemble Holland Baroque en voor de Noorderkerkconcerten in Amsterdam. Deze expertise en het culturele netwerk dat zij daarbij heeft opgebouwd, wil zij graag inzetten voor Theater De Liefde. Simone is secretaris van het bestuur van Stichting Theater De Liefde en verantwoordelijk voor marketing en communicatie. 

Contact: simone@theaterdeliefde.nl 

gerrie hondius

Gerrie  maakte naam als veelzijdig kunstenares (strips, proza, zingen, podium-poëzie, glas-in-lood, schilderen, keramiek, beeldhouwen) en is sinds 2012 bovenal actief als zandtekenares. Hondius was te zien bij het Herdenkingsconcert in de Haarlemmerhout met het Kennemer Jeugdorkest en Niels Geusebroek. Ze maakte diverse programma’s met concertpianist Martijn Smits, haar voorstelling Varenka met de Haarlemse Viooldiva’s werd de publiekslieveling van Oerol 2017, en haar concert met Fay Lovsky in het Concertgebouw Amsterdam was een groot succes. Eerdere ondernemingen: Stichting Teken Mijn Verhaal, 2001 – 2012, Inklinks (VOF), 2006 – 2017 en Het Voorleestheater, 2011- 2013, maandelijks in café De Hoofdmeester. Gerrie is lid van het Artistiek Team van Theater De Liefde

Contact: gerrie@theaterdeliefde.nl