Popup Choir Singalong in De Liefde

We gaan iets nieuws doen! Vanaf 26 oktober strijkt het Popup Choir maandelijks neer in De Liefde. Eén popsong, twee uur plezier, driestemmig resultaat. Popup Choir is zingen voor iedereen!

Of je nou een ervaren zanger bent, vooral in de kroeg meezingt of onder de douche je zangkunsten vertoont, Popup Choir is er voor iedereen. Met tomeloos veel energie en humor leren Maarten Bos (30, dirigent) en Tijmen de Koning (31, gitarist) je een parel uit de popmuziek aan. Binnen no-time zing je mee in magische meerstemmigheid.

Zo ben je als publiek ook meteen performer. Je hoeft geen noten te kunnen lezen en je hoeft zelfs niet te kunnen zingen. Je leert, je lacht en je krijgt energie door met een nieuwe groep mensen voor één avond een Popup Choir te zijn.

Sinds 2017 laten Maarten en Tijmen wekelijks 150 mensen met elkaar zingen in Amsterdam. Eind 2019 stonden ze in een afgeladen Paradiso om David Bowie’s ‘Heroes’ driestemmig te zingen met het publiek. En nu voor het eerst in Haarlem!

Het eerste nummer dat op 26 oktober wordt ingestudeerd is Africa van Toto. Zorg dat je erbij bent! Koop je kaarten via de agenda op deze site!