Shaffy Singalong in het Verhalenhuis

Na 5 uitverkochte edities van het Popup Choir in Theater De Liefde kun je op 16 juni meezingen met een speciale Shaffy Singalong in het Verhalenhuis in Haarlem-Noord.

Ramses Shaffy, een icoon, een idool en een buitengewone man. Naast het magistrale nummer Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder driestemmig leren zingen, zing je natuurlijk ook mee met We zullen doorgaan, Mens durf te leven en Laat me. 

Popup Choir is dé plek voor iedereen om lekker te zingen. Wat in 2017 begon als een klein groepje mensen dat samen laagdrempelig liedjes zong, is gegroeid tot het bekendste inloopkoor van Nederland. Duizenden mensen zongen al mee, met een uitverkocht Paradiso als hoogtepunt. Het recept: Tijmen (gitarist) en Maarten (dirigent) schrijven een meerstemmige versie van een fantastisch popnummer. Dat wordt ingestudeerd met alle mensen die er zijn. Ervaring niet nodig. Succes gegarandeerd. Zing jezelf blij.

LET OP: Deze editie vindt plaats in het Verhalenhuis, Van Egmondstraat 7 in Haarlem-Noord. Tickets koop je hier. Voor contact en vragen hierover graag contact opnemen met Popup Choir: info@popupchoir.nl of 06-2479479.

Vanaf het najaar is Popup Choir weer maandelijks te vinden in De Liefde. Data worden binnenkort bekend gemaakt.