Bestel kaarten

Word vriend van theater de liefde

Een theater beginnen in crisistijd ligt niet voor de hand. Of juist wel? Mensen verlangen misschien juist nu wel meer dan ooit naar cultuur. Naar een liedje dat je meeneemt naar de tijd waarin we elkaar gewoon een knuffel gaven bij binnenkomst. Of naar een cabaretier die alle ellende van vandaag in een nieuw daglicht weet te zetten. En een melodie die je in staat stelt je hoofd even helemaal leeg te maken... Daarom zetten wij deze spannende stap juist nu. 

Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig! Steun Theater De Liefde met 
€ 50,- per jaar en zorg er samen met ons voor dat Haarlem dit prachtige podium voor cabaret en kleinkunst behoudt!

Ik word Vriend van De Liefde

INVESTEER IN HOOP, GELOOF IN THEATER DE LIEFDE!

Omdat de opbrengsten uit kaartverkoop lang op zich hebben laten wachten en we wél moeten investeren in de inrichting en techniek van het theater, zoeken we vrienden. Mensen en bedrijven met een hart voor cultuur die ons financieel willen ondersteunen. Daarbij is ieder tientje meer dan welkom.

Voor € 50,- per jaar (of zoveel meer als je kunt missen) ben je Vriend van Theater De Liefde. Vraag het lidmaatschap aan via onderstaande button of doneer op NL27 ABNA 088 735 39 40 t.n.v. Stichting Theater De Liefde. 

Stichting Theater De Liefde heeft een culturele ANBI-status. Voor donateurs van culturele ANBI's geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan een culturele ANBI vermenigvuldigen met 1,25 en als gift aftrekken. Klik hier voor meer informatie.

Ik word Vriend van De Liefde