Vinyl-presentatie Wouter Planteijdt

Eindelijk! Bullhorn II van Wouter Planteijdt is op vinyl verschenen. Voor de liefhebbers geeft hij op maandag 10 oktober een concert in Theater de Liefde.

Na een uitverkochte show eerder dit jaar, keert Wouter terug in De Liefde om jullie nogmaals met een kort optreden te verwennen. Daarna is er de gelegenheid om een gesigneerd exemplaar van Bullhorn II aan te schaffen. De oplage van het vinyl is klein, dus zorg dat je erbij bent!

Wouter Planteijdt geniet bij meerdere generaties bekendheid als gitarist, zanger, componist en producer. Met zijn band Sjako! behoorde hij in de jaren ’80 en ’90 tot de harde kern van de Nederlandse alternatieve rockscene en bracht hij de gitaarliefhebbers in vervoering met zijn dwarse en opwindende stijl. Als sessiemuzikant speelde hij met een illustere rij sterren, waaronder Hans Dulfer, Maarten van Rozendaal, Bob Fosko en recenter met Sanne Wallis de Vries en Paul de Munnik.

Voor zijn solo-werk formeerde Wouter Planteijdt een driemansformatie met Gerco Aerts op contrabas en Mischa Porte op drums en achtergrondzang. Met hen nam hij in 2019 het album Bullhorn op, vol beheerste Americana en nu is er Bullhorn II, waarop de band wordt bijgestaan door een stoet aan gastmuzikanten. Dat leidde tot een kleurrijker album dan de ingetogen eersteling, al voert de ambachtelijke sound van het trio ook hier de boventoon. Nog niet overtuigd? Bekijk dit filmpje en je wilt erbij zijn op 10 oktober!

Tickets koop je hier!